Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ο Αλέξης Τσίπρας επιβεβαιώνει τον ΑΥΤΕΝΕΡΓΟ: "...Παγίδα σε συνεργασία με τον Σαμαρά για να μας ρίξουν στα βράχια»

Τσίπρας: «Μας έστησαν παγίδα σε συνεργασία με τον Σαμαρά για να μας ρίξουν στα βράχια»Τσίπρας: «Μας έστησαν παγίδα σε συνεργασία με τον Σαμαρά για να μας ρίξουν στα βράχια»http://www.tanea.gr/news/politics/article/5214157/sthn-ke-toy-syriza-metaferetai-h-syzhthsh-gia-thn-paratash/.

Ο Πρωθυπουργός επιβεβαιώνει πλήρως το autenergos.blogspot !

 Όπως είναι γνωστό το AYTENERGOS BLOG, μετά τις εκλογές, προχώρησε σε δύο ιδιαίτερες αναλύσεις σχετικά με  το συντονισμό της Ελληνικής, Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Δεξιάς, με σημαντικά ενεργό ρόλο Σαμαρά-Βενιζέλου, για την συντριβή της Αριστερής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Κυρίως, την ηθική τη συντριβή με το να αναδειχθεί αναξιόπιστη, δηλαδή να εξαπατά, δηλαδή μια ακόμη ... Δεξιά!

Ανεξάρτητα τι θα καταλογίζουμε καθημερινά με   σκληρή κριτική απέναντι στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για κάθε μορφής συμβιβασμού, η παραπάνω σημερινή καταγγελία Τσίπρα,δικαιώνει τις αναλύσεις.

Όμως, ήταν γεγονός αναμενόμενο και ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να έχει προετοιμαστεί.

Επίσης, η συνολική Αριστερά, πέρα από την επιβαλλόμενη Αριστερή αντιπολίτευση, πρέπει να αναδεικνύει με έμφαση, και  συνεχώς, και αυτή τη Δεξιά μεθόδευση!

Οι δύο αναλύσεις:

α.  ΔΕΞΙΑ(ελληνική-παγκόσμια): Απόλυτα Συνεπής, ειλικρινής και αλληλέγγυα! Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ..; Γιατί λοιπόν "μαλώνουμε": ΣαμαροΒενιζέλο-ΜερκελΣόιμπλε κλπ.  http://autenergos.blogspot.gr/2015/02/blog-post_23.html

β. Καθημερινή και Πλήρης επιβεβαίωση για: ΔΕΞΙΟΣ Κωδικός:"Τσακίζουμε Κυβέρνηση - Τσίπρα": Συμφωνία Ελληνικής Δεξιάς (Σαμαράς,Βενιζέλος...) με, Προϊσταμένη, Ευρωπαϊκή Δεξιά! http://autenergos.blogspot.gr/2015/02/blog-post_5.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: