Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Καθημερινή και Πλήρης επιβεβαίωση για: ΔΕΞΙΟΣ Κωδικός:"Τσακίζουμε Κυβέρνηση - Τσίπρα": Συμφωνία Ελληνικής Δεξιάς (Σαμαράς,Βενιζέλος...) με, Προϊσταμένη, Ευρωπαϊκή Δεξιά!

Μετά το Ψήφισμα (το συνέταξαν ΚΑΙ  Σαμαράς/Ραχόι σε επικοινωνία  με Βενιζέλο)  και του Λαϊκού Ευρωπαϊκού Κόμματος (δηλ. της  Ευρωπαϊκής Δεξιάς), καθώς και όσα συνέβησαν στο Eurogroup στις 16 Φλεβάρη που χειροκροτεί και ο Σαμαράς κλπ:

Καθημερινή και Πλήρης επιβεβαίωση για:
ΔΕΞΙΟΣ Κωδικός: "Τσακίζουμε Κυβέρνηση - Τσίπρα": Συμφωνία Ελληνικής Δεξιάς (Σαμαράς,Βενιζέλος...) με, Προϊσταμένη, Ευρωπαϊκή Δεξιά!


Ποια είναι η κυρίαρχη Δεξιά επιδίωξη;
Η εξίσωση: 
Αναξιοπιστία=Απάτη
Απάτη=Δεξιά
Αναξιόπιστη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ=Δεξιά.
 
Αν η ΔΕΞΙΑ (ντόπια, ευρωπαϊκή-παγκόσμια) πετύχει να γίνει (ή να αποδειχθεί) η Αριστερή Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αναξιόπιστη, άρα αξαπατούσε προεκλογικά όπως και οι δεξιές, τότε θα έχει πετύχει ένα τεράστιο θρίαμβο, ακόμα και αν... προχωρήσουν μετά  σε... συμβιβασμούς.

Αυτά τα λίγα που υποσχέθηκε η Αριστερή κυβέρνηση για την... κοινωνική κρίση και οι μεγάλες δεσμεύσεις για το κράτος κλπ, πρέπει να είναι τα ελάχιστα που δεν πρέπει να αποστεί: 
ΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ!
Αν συμβιβαστεί και φανεί αναξιόπιστη θα υποστεί τεράστια ήττα και  θα έχει επιφέρει ένα ιστορικό πλήγμα στην παγκόσμια αριστερή λαϊκή  πορεία!  

Σε πλήρη συντονισμό βρίσκεται η Ελληνική και Ευρωπαϊκή Δεξιά (ως παραρτήματα της παγκόσμιας Δεξιάς) ώστε να προκαλείται τρόμος στο λαό και να εκβιάζεται η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (την ακροδεξιά ΑΝΕΛ ούτε που θέλουμε να την αναφέρουμε και ο Τσίπρας πρέπει να μαζέψει αμέσως τα,  και με σπατάλες, εθνικιστικά για Ιμια κλπ ΚΑμένου) .

Σαμαράς (και φυσικά ο ακροδεξιός Βενιζέλος με τις ψευτοδηλώσεις περί δήθεν ανεχτική στάση), ως επικεφαλής  της τωρινής ελληνικής πολιτικής Δεξιάς, ολημερίς και ολονυχτίς, πασχίζει να προκαλεί διέγερση και συντονισμό της  απανταχού Δεξιάς, με όλες τις εκμεταλλευτικές εκφάνσεις της (ΔΕΞΙΑ=Θρησκεία+άδικο Κράτος+εκμεταλλευτικό Κεφάλαιο).

Όλα τα κέντρα: διαφθοράς-απάτης-εκμετάλλευσης, ντόπια και ξένα ξεσηκώνονται για να διαλαλήσουν  έως το στραβομουτσούνιασμα  του πρόεδρου του Εurogroup  Ντάισελμπλουμ.
Ο Σαμαράς, ως Πρωθυπουργός, επικεφαλής της Ελληνικής Δεξιάς και εντεταλμένος της Ευρωπαϊκής,  υπονόμευε το λαό, την Ελλάδα .

Τώρα, ως αντιπολίτευση, κάνει τα πάντα να σπρώξει-στηρίξει τα κοράκια ενάντια στην Ελλάδα. Νa μην αλλάξει τίποτα και να επιβληθούν όσα αυτός είχε συμφωνήσει με  e-mails.

Απαιτεί ολικό τσάκισμα στην Κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό, ώστε να... δικαιωθεί ότι δεν υπάρχει άλλη πολιτική, πλην αυτής της εκμεταλλευτικής Δεξιάς.

Η ΔΕΞΙΑ Ευρώπη θριαμβεύει που η Ελληνική ΔΕΞΙΑ είναι τόσο σκληρή κατά της κάθε μορφής "απελευθέρωσης" της Ελλάδας. 

Η Κυβέρνηση όμως ΣΥΡΙΖΑ 
πρέπει να αποδεικνύει καθημερινά
 ότι είναι Αριστερή!
Πρέπει να αναδεικνύει κάθε στιγμή τη βούληση για  ΜΗ εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Άλλωστε, θεωρούμε δεδομένο ότι ήταν προετοιμασμένη για όλη αυτή την επίθεση. Ότι έχει σχέδιο. Ότι δε θα βγει να πει: Με... πιέσανε!

Μέσα σε 3 μήνες, μαζί με την (έστω τη... φτωχή)  "ανθρωπιστική κρίση",  οφείλει να έχει αλλάξει  όλο το Κράτος, τους θεσμούς, τις σχέσεις.
Τα πάντα σε λίγα νομοσχέδια και να έχουν αποδώσει καρπούς!
Σε 6 μήνες να μην είναι τίποτε ίδιο στο συνολικό Σύστημα: ΠανΟργάνωση-Λειτουργία-Διαφάνεια-Φορολογικό-Επιστροφή Κεφαλαίων.....
 Τότε, κανένας εκβιασμός δεν είναι δυνατός.

Αν δεν τα κάμει θα είναι αποκλειστική δική της η ευθύνη!


 Προσθήκη μετά την απόφαση ΕΚΤ για τα ομόλογα:
Τα παραπάνω είχαν γραφεί πριν 3 μέρες.
Η χθεσινοβραδινή εξέλιξη με την απόφαση της ΕΚΤ  για τα ομόλογα κλπ τα επιβεβαιώνει πλήρως τον "ΔΕΞΙΟ Κωδικό".






Δεν υπάρχουν σχόλια: