Τρίτη 23 Μαΐου 2017

ΜΕΤΡΟ-Σταθμός Πάρνηθος: Σημαντικές Αποφάσεις Δήμου Αθηναίων. Σε αναμονή:Γαλατσίου-Περιφέρειας Αττικής! Πολιτικές,πλέον,οι αποφάσεις!

Σταθμός Πάρνηθος
Γραμμή 4-ΜΕΤΡΟ

Σημαντικές ομόφωνες 
θετικές  Αποφάσεις 
του Δήμου Αθηναίων. 


Σε αναμονή: 
- Δήμου Γαλατσίου 
- Περιφέρειας Αττικής
- Κομμάτων
- Φορέων
 

 Πολιτικές, πλέον, οι αποφάσεις:
Κυβέρνησης-ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ!


Η  Επιτροπή Κατοίκων Κυψέλης-Γαλάτσιου, για να κατασκευαστεί ο προβλεπόμενος   Σταθμός ΜΕΤΡΟ Πάρνηθος-Αγ.Γλυκερίας στη νέα Γραμμή 4 ΜΕΤΡΟ, ενημερώνει  για τις νέες πολύ σημαντικές εξελίξεις, ως αποτέλεσμα των συνεχών εντατικών και αποφασιστικών,  γραπτών και προφορικών,  δράσεων και παρεμβάσεων  προς: Πρωθυπουργό, Υπουργούς, Κόμματα, Βουλευτές,  ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ (ΑΜ), ΟΑΣΑ, Περιφέρεια Αττικής, Δήμους Αθηναίων-Γαλατσίου, ΜΜΕ, Φορείς, Διαδίκτυο

Μετά τη  θετική Κυβερνητική στάση καθώς και της Περιφέρειας Αττικής, την  -κατ' αρχήν-  θετική  απάντηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, τις  ερωτήσεις Βουλευτών και τις  απαντήσεις, το "ενδιαφέρον" του ΟΑΣΑ, τα δημοσιεύματα σε εφημερίδες και   ιστοσελίδες, την κινητικότητα από Φορείς-Ομάδες-Κινήσεις και την έντονη παρουσίαση  στο διαδίκτυο,  ήλθαν και οι πρώτες Αυτοδιοικητικές σημαντικές αποφάσεις.   

Συγκεκριμένα: 
α). Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων:  
"Σε απάντηση του με Α.Π. 133764/11-05-2017 υποβληθέντος αιτήματός σας για τη δημιουργία σταθμού Μετρό στην οδό Πάρνηθος / Αγίας Γλυκερίας, σας πληροφορούμε ότι στην 11η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11 Μαΐου 2017 έγινε δεκτό το αίτημά σας με ομόφωνη απόφαση και έχει ήδη διαβιβαστεί η υπ΄αριθμ. 686/11-05-2017 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου στην Αττικό Μετρό".

β). Προηγήθηκε η ομόφωνη απόφαση της 6ης Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων  η οποία, με την Πράξη   αρ. 99/26-4-2017:  
ΝΩΜΟ∆ΟΤΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ Εγκρίνει τη δημιουργία Σταθμού ΜΕΤΡΟ στην οδό Πάρνηθος, στο πλαίσιο του έργου “ΓΡΑΜΜΗ 4 ΜΕΤΡΟ, Άλσος Βεϊκου-Γουδή“.



Είμαστε σε αναμονή να αποφασίσουν
 άμεσα ή να ανακοινώσουν θέσεις:  
- Ο  Δήμος Γαλατσίου  και η Περιφέρεια Αττικής
- Κόμματα και Βουλευτές
- Φορείς 

Και,  φυσικά, των πολιτικών 
αποφάσεων από:
-  Την Κυβέρνηση 
- Την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ


Οι Κάτοικοι 
είμαστε σε συνεχή εγρήγορση για κάθε αναγκαία και δυναμική δράση ώστε να μην "σκοντάψουν" οι θετικές εξελίξεις και  τα τελικά αποτελέσματα να είναι τα επιθυμητά:
Σταθμός ΜΕΤΡΟ 
και στην Πάρνηθος - Αγίας Γλυκερίας!

Η Επιτροπή 
ευχαριστεί ιδιαίτερα όσους: Στηρίζουν, αποφασίζουν, προβάλουν, συμπορεύονται,  συμπαραστέκονται.

Με εκτίμηση
Για την  Επιτροπή Κατοίκων Κυψέλης-Γαλάτσιου
Σταυρουλάκης Στρατής 6977122821
Ζωχιός Γιάννης 6937179122

Δεν υπάρχουν σχόλια: