Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Κέρκυρα: Επίτιμος διΚΤάτορας ο Ιερώνυμος! Με ΜΑΤ και βία η σκοταδιστική φιέστα του ΙΠ!

Επίτιμος διΚΤάτορας 
ο Αρχιδεσπότης Ιερώνυμος! 
Με ΜΑΤ και βία  
η σκοταδιστική φιέστα 
του Ιόνιου Πανεπιστήμιου!

Σχολές, Φοιτητές και Κάτοικοι ξεσηκώθηκαν, κινητοποιήθηκαν, αρνήθηκαν,  αντέδρασαν, διαμαρτυρήθηκαν  ενάντια στην αντιεπιστημονική, σκοταδιστική, αντικοινωνική φιέστα του Ιόνιου Πανεπιστημίου το οποίο, ενώ έπρεπε να ανταποκρίνεται στα οράματα και στους στόχους  όσων αγωνίστηκαν να δημιουργηθεί, διολισθαίνει συνεχώς υπονομεύοντας την ουσία της ύπαρξής του.

Ουσιαστικά φώναξαν 
στον Ιερώνυμο: 
Είσαι Persona NON grata

Με την ανακήρυξη του Αρχιδεσπότη σε επίτιμο διδάκτορα ουσιαστικά το ΙΠ επιβραβεύει την εκμετάλλευση, τον ταλιμπανισμό, το σκοταδισμό, το ρατσισμό, τις φασιστικές μεθόδους των ιερατείων.
 (To autenergos.blogspot αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση στο βαθμό που συνέβαλε στην ενημέρωση και  ευαισθητοποίηση.  Περισσότερα, εδώ: http://autenergos.blogspot.gr/2016/12/persona-non-grata.html) .


Βέβαια, με την πράξη του αυτή το ΙΠ, προσέφερε και μια υπηρεσία αφού έδωσε τη δυνατότητα του ξεσηκωμού ενάντια στην παρουσία του στην Κέρκυρα και της αποκάλυψης του πραγματικού προσώπου του Αχρχιδεσπότη και όλου του Δεσποταριού. 

Είναι πολύ ουσιαστικές  οι ανακοινώσεις Πανεπιστημιακών και Φοιτητών οι οποίες αναλύουν τις ευθύνες του ΙΠ  και φυσικά τεκμηριώνουν γιατί ο Ιερώνυμος δεν μπορεί να έχει σχέση ούτε  με τα Πανεπιστήμια.


Τα παρακάτω και οι φωτογραφίες από το corfupress και το enimerosi.com :

.Μέσα βράβευση, έξω φοιτητές και ΜΑΤ! (VIDEO)

Επεισόδια μικρής έκτασης δημιουργήθηκαν πριν από λίγο όταν φοιτητές που αντιδρούν στην απόφαση της Πρυτανείας να προχωρήσει σε ανακήρυξη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου σε επίτιμο διδάκτορα του τμ Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, προχώρησαν σε διαμαρτυρία στην είσοδο της Ιονίου Ακαδημίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: