Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Τρίτσης-Φίλης:Θεατές ίδιων έργων! Όταν η θρησκευτική εξουσία υποτάσσει την Αριστερά! Προβληματικός Ιερώνυμος! Και...ΜπαλουρδΕλληνοΦρενία

 

[Ανακοίνωση: Σύντομα: Η ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΣ ΜπαλουρδΕλληνοΦρενία]

 Τρίτσης - Φίλης: 
Θεατές ίδιων έργων! 

Όταν η διεφθαρμένη 
Δεξιά θρησκευτική εξουσία 
υποτάσσει την Αριστερά! 

Προβληματικός 
ο Αρχιδεσπότης,
Ιερώνυμος!

Η Εκκλησία ΔΕΝ υπήρξε ποτέ μάνα! 
Μόνο και πάντοτε: Εξουσία!


-Η (κάθε) εξουσία είναι διεφθαρμένη και (μόνο) εκμεταλλεύεται.
-Η θρησκεία είναι η μέγιστη εξουσία.
-Άρα: Η Θρησκεία εκφράζει τη μέγιστη διαφθορά για να  στεριώνει  τη μέγιστη εκμετάλλευση!

Επομένως, ο Αρχιδεσπότης Ιερώνυμος είναι βαριά προβληματικός ως ο ηγεμόνας της εξουσιαστικής διεφθαρμένης  ελληνικής ορθόδοξης θρησκείας που, με φασιστική-ρατσιστική-ναζιστική-τραμπούκικη-σκοταδίστικη  πολιτική, επιβάλλει  στο  λαό την εκμετάλλευση, το σκοταδισμό, την ανελευθερία, την καταδυνάστευση, την καταπίεση, την τρομοκρατία, τη φτώχεια, την πείνα, τη δυστυχία.


 Ο Λαός είναι Αριστερός 
και θέλει ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
Οι Αριστερές ελίτ τον προδίδουν
 όταν δρουν... Δεξιά!

Αλήθεια κ.Κουτσούμπα; 
Το ΚΚΕ παράγει "...πολιτικούς εξαπατητές..;"


Το ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα έκανε συμβιβασμούς, ως ήττα ή ως τακτική, είναι δεδομένο και οι Αριστεροί έχουν πλήρη γνώση και συνείδηση.

Εκείνο όμως που πρέπει ν' αποδειχθεί είναι αν πράγματι,  οι  (μικροί-μεγάλοι) συμβιβασμοί, είναι αποτέλεσμα ήττας/τακτικής ή πρόκειται για συνειδητούς συμβιβασμούς, δηλαδή δεξιά στροφή ως επιλογή.

Όταν ο Α.Παπανδρέου καθαιρούσε τον Α.Τρίτση, ως θρησκευτική απαίτηση, σηματοδότησε τη δεξιά στροφή. Μάλιστα, κατάντησε στον ύψιστο ευτελισμό να δέχεται καλογεράκια και μάγισσες να τον... ξορκίζουν με ματζούνια  για να... βρει τη γιατριά του.

Ο Τσίπρας, με την καθαίρεση Φίλη, τι σηματοδοτεί;
Μπορεί, κάποτε, η... Αρμονίας να... ταραχτεί από λιτανείες κάποιας... ιερής  παντόφλας;
Να ξέρει  όμως πως, η... Σχερία, δε στέλνει... τσάμπα τις... παντόφλες της.

(πάντως,  και η αντιφατικότητα Φίλη με... χειροφιλήματα κλπ, δεν κοσμεί τον... υπουργό, άθρησκης, παιδείας)

Χρειάζεται χρόνος ακόμη για ουσιαστική εκτίμηση των κυβερνητικών πράξεων.
Και τούτο γιατί ο Τσίπρας δεν είναι αυτόνομος όπως ο Παπανδρέου που έχει ισχυρή   πλειοψηφία στη βουλή.
Το ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εξαρτά τη συνέχειά τους μόνο  από  το σκληρά δεξιό μόρφωμα, τους ΑΝΕΛ, είναι στοιχείο που αξιολογείται ιδιαίτερα.

Και τίθενται τα ερωτήματα προς τη συνολική Αριστερά:
-Έπρεπε  να σχηματίσει κυβερνήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ;
 -Όταν ο  ακροδεξιός Καμμένος είπε στον άλλο ακροδεξιό Αρχιδεσπότη Ιερώνυμο: Δώσε μου εντολή και ρίχνω την Αριστερή κυβέρνηση, μήπως ο Τσίπρας έπρεπε να του απαντήσει: Ρίξε με;

Σε αυτά πρέπει να επιχειρηματολογήσουν οι Αριστεροί.

Ταυτόχρονα να αξιολογήσουν με επιχειρήματα:
α. Όταν ο ΛΑΦΑΖΑΝΗσμός (μαζί με άλλες άκαπνες ελίτ)  επέλεξε να (ξανα)μετατραπεί σε δεξιό υποστύλωμα στα πλαίσια της "τεχνογνωσίας" του "βρώμικου 99", δε στέρησε στο ΣΥΡΙΖΑ την αυτοδυναμία ώστε  να είναι ευκολότερο κάθε συμπέρασμα για το πως πολιτεύεται;
Αξιολογείται το: 1999: (και) Λαφαζάνης-Κωνσταντόπουλος-2015: (και)Λαφαζάνης-Κωνσταντοπούλου;

β. Αφού το ΚΚΕ αρνείται να   προσφέρει στο ΣΥΡΙΖΑ έστω και μια μικρή ανοχή (σε αντίθεση με τις... ανοχές προς τη Δεξιά) ή "διευκόλυνση" δια της... αποχής κλπ ώστε να μην είναι αναγκαία η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πώς μπορεί να βγει συμπέρασμα  για τις πραγματικές δυνατότητες αλλά και προθέσεις μιας Αριστερής (αλλά υπό... ομηρεία) κυβέρνησης;

Και πώς είναι δυνατόν ο Κουτσούμπας να δηλώνει ότι το ΚΚΕ   παράγει.... πολιτικούς εξαπατητές,  όπως ο Τσίπρας τον οποίο  ανέθρεψε και εκπαίδευσε  το ΚΚΕ;             

Αλήθεια, πώς είναι δυνατόν,  ειδικά η νεολαία του ΚΚΕ, να ακούνε   τον ηγεμόνα να τους καθρεφτίζει ως μελλοντικούς...   πολιτικούς εξαπατητές, αφού έτσι βγήκαν οι... προηγούμενοι της ΚΝΕ-ΚΚΕ;
Και αν είναι... τόσοι οι... παραγόμενοι  πολιτικοί εξαπατητές, σημαίνει ότι πρέπει να περιμένουμε και... νέες σοδειές;  
Αν αυτό δεν είναι αντικομμουνιστικό και στήριγμα στη Δεξιά, τι... είναι;

Η Αυτόνομη Αριστερά, χάρη στην ανυστεροβουλία της, έχει τη δυνατότητα να διαπιστώνει αλλά και να εκφράζει όλα τα παραπάνω.
Δεν εξαρτάται από κομματικές ελίτ που η υστεροβουλία και η υπονόμευση όσων δεν... ελέγχουν,  είναι... ευαγγέλιό  τους.

Αριστερά που δεν αναλύει αυτά τα φαινόμενα  και απλώς αρκείται σε  εύκολες ανέξοδες διαπιστώσεις και αρνείται να  εκτίθεται σε κάθε επίπεδοκυρίως κυβερνητικά, δεν πείθει για την αριστεροσύνη της, υποστυλώνει τη Δεξιά και υπονομεύει κάθε Αριστερή προοπτική εθνικά, περιφερειακά, παγκόσμια.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν...πάσχει από αντίλογο: 
ΛΟΓΟ (έως παγκόσμιο) αναζητά!
Ο ΛΟΓΟΣ και η ΠΡΑΞΗ  δημιουργούν  στερεές συνειδήσεις, ρεύμα, δυναμική, δύναμη,ισχύ, ανατροπή.
Δυστυχώς, και Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όπως και άλλα σχήματα,  δε δείχνουν  να... διδάσκονται αλλά  διαγκωνίζονται σε... σκέτη αντιλογία με εμφανή την απουσία ΛΟΓΟΥ- Προγράμματος- Προοπτικής- διάθεσης για..έκθεση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται: Και ΦΘΟΡΑ!.
Στηρίζουν την μόνη τους ελπίδα σε αποτυχίες και φθορές του ΣΥΡΙΖΑ για να εισπράξουν ψιχουλάκια αδιαφορώντας ότι έτσι  ωφελείται ΜΟΝΟ η (και άκρα)Δεξιά.


Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, και στα πλαίσια του πανίσχυρου παγκόσμιου Δεξιού συστήματος, έχει τεράστιες δυνατότητες. Για μικρά και μεγάλα.
Αρκεί να θέλει, με όραμα και πρόγραμμα, να εκτίθεται κυρίως κυβερνητικά.
Μπορεί! Με ήττες και νίκες. 
Και με... φθορά αφού θα γίνει θέση που όμως θα... γεννήσει τη, δημιουργό, νέα Αριστερή  ΑΝΤΙΘΕΣΗ!

Ατελέσφορος  η Αριστερά όταν απλώς διαμαρτύρεται, καταγγέλλει, επιδιώκει μόνο  ν' αντιπολιτεύεται, δεν εκτίθεται κυβερνητικά  και βαυκαλίζεται αρκούμενη στις δεξιές επευφημίες για... συνέπεια. 

Η Αυτόνομη Αριστερά εκτιμά το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, έστω από το  2012,  αποφάσισε, και πολύ ορθά έπραξε,  να  εκτεθεί κυβερνητικά.
Όμως, επισήμαινε συνεχώς, από τότε, το ότι δεν προετοιμαζόταν όπως όφειλε. Αλλά και διαρκώς   κρίνεται αυστηρότατα στα πλαίσια αυτών των τεράστιων δυνατοτήτων που έχει η Αριστερά και στα πλαίσια του κυρίαρχου, εθνικού έως παγκόσμιου, Δεξιού Συστήματος που υπονομεύει κάθε τι Αριστερό.
Αν δεν τις αξιοποιεί κάθε μέρα και στιγμή  σημαίνει πως δεν θέλει να είναι Αριστερά.
Συναινέσεις έχουν αξία αν σχετίζονται με αλλαγές.
Ο λαός απαιτεί αδιάκοπη παραγωγή πολιτικής και έργου, σύγκρουση με το Δεξιό Σύστημα  κορυφαία έκφραση του οποίου είναι η  εκμεταλλευτική διεφθαρμένη θρησκεία.

  Σε αυτά τα πλαίσια είναι ανάγκη και για:
Κίνημα ενάντια στην
εκμεταλλευτική-διεφθαρμένη
Δεξιά  Θρησκευτική Εξουσία!

Άλλο ο απόλυτος σεβασμός  στο δικαίωμα του κάθε ατόμου να θρησκεύεται  και άλλο η απόλυτη  δεσποτική εξουσία που απαιτεί απόλυτη υποταγή των πάντων σ' αυτήν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, και με την... αποπομπή Φίλη,  οφείλει ν'   αποδείξει ότι δε θα καταντήσει να υποταχθεί στο φασιστικό δεσποταριό και, κατ' επέκταση, στη ΔΕΞΙΑ συνολικά, όπως κατάντησε ο Α.Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.


(Το πρόβλημα δεν είναι ο προβληματικός Ιερώνυμος αλλά το ότι υπήρξαν και υπάρχουν ανόητοι Αριστεροί που μιλούν για... γαλήνιο κλπ πρόσωπο σε αντίθεση με το Χριστόδουλο. 
Η διαφορά τους είναι ότι  ο μεν Χριστόδουλος  ήταν... ειλικρινής απαιτώντας ευθέως την υποταγή πάντων στην εξουσία του ο δε... λύκος Ιερώνυμος χρησιμοποιεί την προβιά προβάτου).

 

[Σύντομα: 
Η ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΣ  
ΜπαλουρδΕλληνοΦρενία]













Δεν υπάρχουν σχόλια: