Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναπτυξιακό παγκόσμιο θαύμα: Ναός στο Νοσοκομείο-Δεσποτόδρομοι-ΚτελΤαμειακή τεχνολογία..!

ΚΕΡΚΥΡΑ: 
Αναπτυξιακό 
παγκόσμιο θαύμα: 
-Ναός στο Νοσοκομείο
-Δεσποτόδρομοι
-ΚτελΤαμειακή τεχνολογία..!

Η Κέρκυρα 
στο μέγιστο αστερισμό 
της ανάπτυξής της!

Είχαν προηγηθεί τα απίστευτα αναπτυξιακά θαύματα
(πέρα από τις διαχρονικές  πρωτιές με : αναλφαβητισμό, θαυματουργία, κερκυραιαρχισμό,  κατεργαρισμό,  εισφοροφοροαποφυγή...)με:

1. Το αστυνομικό π.Νοσοκομείο.
Το όραμα της ΔεξιοΔένδιας  ν' αναπτύσσεται (και) η Κέρκυρα μόνο και μόνιμα αστυνομικά, έγινε πραγματικότητα.
Τώρα μπορούν να κλείσουν άνετα σχολεία, μουσεία, πολιτιστικά κέντρα..!
2. Το νέο θαυματοποιό κτίριο ΚΤΕΛ
με τα αόρατα πεζοδρόμια όπου, αφού οι  χιλιάδες ταξιδιώτες ξεπεταχτούν απ' τα 4τροχα, εξακοντίζονται αυτόματα και,    αιωρούμενοι, κατευθύνονται σε προορισμούς και μετά επιστρέφουν χωρίς ν' απαιτούνται πόδια, λεωφορειάκια,τρενάκια!

Κι ενώ περίμενε κανείς πως θ' αναπαυόταν η Νήσος μέχρι το μεγάλο θαύμα της   ξαναδιάσπασης του Δήμου με (και αριστερές) επικλήσεις προς Κύριον, ξαφνικά το σύμπαν τραντάχτηκε από τα νέα θαυματικά ακούσματα  γι αναπτυξιακά άλματα:

Α. 1η Πράξη του νέου (εξ αριστεράς) Διοικητή του Νοσοκομείου: 
Αφού έσκυψε βαθιά στον επισκέπτη  Δεσπότη, που έτρεξε  να βλογήσει το θρόνιασμα, ανακοίνωσε ότι αποδέχεται τη δεσποτική διαταγή  και θα κατασκευαστεί ναός εντός του Νοσοκομείου, αντί θεάτρου που ζητούν οι...  άσχετοι με τα της πνευματικής  και σωματικής υγείας.
Έτσι, δε θα χρειάζονται πλέον γιατροί, φάρμακα κι εργαλεία αφού οι ασθενείς θα  λουτρουγιόνται μόλις εισάγονται   και κατευθείαν  εξιτήριο με  επιμήκη τετράτροχα κουβούκλια,   δια δε της νέας δεσποτίας και μετά της απέζουλης οδού θα  οδηγούνται στην αιώνια ανάπαυση.

[Η δεσποτική  διαταγή φαίνεται ότι ενθουσίασε, δια της τρανταχτής σιωπής,  σύσσωμο το (κατά τα άλλα λαλίστατο) επιστημονικοτεχνικό νοσοκομείο!  Γι αυτό άλλωστε και πάλευε να μη  μεταφερθεί από το Παλαιό: Εκεί υπήρχε... ναός... σωτηρίας!].
  

Β. Δεσποτική Οδός:
Για το παραπάνω  νοσοκομειακό θαύμα είχε προηγηθεί η ιστορική απόφαση του (συντριπτικά αριστερού: ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ) Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας να δεσποτιστεί κεντρική της Πόλης οδός προς τιμήν αείμνηστου.
Και τούτη η τιμή  επειδή ήταν υψηλόμισθος ως δημόσιος υπάλληλος, διαχειριζόταν πλούτο εκκλησιαστικό και υπηρετούταν  από  εκατοντάδες  παπάδες και   εθελοντές πολίτες.
Η ιστορική αυτή απόφαση του Δήμου λέγεται ότι συνδέεται και με τη μέγιστη προσδοκία ότι, με τις δεήσεις του Δεσποτόδρομου, θα επιτευχθεί επιτέλους ο περιπόθητος τεμαχισμός   του Δήμου.
Έτσι, θα υλοποιηθεί  το όνειρο να ξαναγεμίζει το Λιστόν   με αεράτους  ΔημαρχοΣύμβουλους που θα δημιουργούν υποκλινόμενοι σ' επισκέπτες  Αρχιδεσπότες οι οποίοι    στα μπαγάζια τους θα κουβαλούν και σημαντικές "Νησιώτικες" αρχαίες γνώσεις, πως να παράγονται υλικά και τέχνες για την μουμιοποιητική επιστήμη.

Γ. ΚτελΚαφεταμειακή:
Ανάμεσα στα δύο αυτά ουρανομήκη θαύματα, παρεισέφρησε  το θαύμα των θαυμάτων.
Εδώ η τεχνολογία απέδειξε τη θαυματουργή δύναμη της Κέρκυρας που κουτουπώνει όχι μόνο το  Τμήμα Πληροφορικής αλλά όλο το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.
Μετά το απεζόδρομο θαύμα του ΚΤΕΛ, ακολούθησε η μοναδική τεχνολογική ανάπτυξη δια της  καφεταμειακής.
Θαύμασαν οι οικονομικοί ελεγκτές  την ΚτελΚαφεταμειακή, την τεχνολογική της μοναδικότητα και εφευρετικότητα να μετατρέπει αυτόματα σε αόρατο  κάθε πωλούμενο.
Τούτο το τεράστιο επίτευγμα μόνο σε θαύμα μπορεί ν' αποδοθεί χάρη στο οποίο όμως δοξάζεται ξανά  και παγκόσμια  η  Κέρκυρα.


[Άσχετο: Και μέσα σ' όλα τούτα ακούστηκε πως ο... Πρώτος φωτογραφήθηκε (ξανά αλλά  επί... Τόπου τώρα)  με υποκοσμικό αντίκρυσμα το οποίο,  αλληλέγγυα, διαφημίστηκε  από συνήθεις φιμωτές. Αλήθεια, τόσο καημό έχει ο... Πρώτος τη φωτογράφηση που τρέχει όπου κι "όπου";].

Δεν υπάρχουν σχόλια: