Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Συγκλονιστικό αν και σύνηθες:Έλληνες ΗΠΑ καταγγέλλουν:Κλείνονται σχολεία για εκκλησίες-δώρα στους "αδίστακτους...ιεράρχες''.

 Συγκλονιστικό 
αν και σύνηθες: 
Έλληνες Αμερικής  
Καταγγέλλουν:  
Κλείνονται σχολεία για ''μεγαλοπρεπείς εκκλησίες", σκανδαλώδη δώρα  στους "αδίστακτους, φιλοχρήματους-διαπλεκόμενους ''ιεράρχες''.

Όπως είναι γνωστό ο Χριστιανισμός για να διαδοθεί/επιβληθεί χρησιμοποίησε και ,μετά, κατέστρεψε τον  Ελληνισμό.
Η Δεξιά,  ως σύνολο, εκμεταλλεύεται και κακοποιεί την πατρίδα, την Ελλάδα, τη γλώσσα, την ιστορία.
Με τη θρησκεία προμετωπίδα, παρεμποδίζει και κακοποιεί τα πάντα  αφού τα ιερατεία έχουν  καταλάβει ρόλους  που της επιτρέπουν να υπονομεύουν όσα κρίνουν ότι τους είναι εμπόδιο στην απόλυτη κυριαρχία τους  και στην επιβολή του σκοταδισμού τους. 
Αυτό συμβαίνει και στην Αμερική,  εκεί που οι "αδίστακτοι, φιλοχρήματοι-διαπλεκόμενοι''ιεράρχες'' γκρεμίζουν σχολεία για ναχουν πλούσιες εκκλησιές και έτσι η γλώσσα, ο ελληνισμός μένουν στο σκοτάδι.


Από το http://www.kalami.net/ λάβαμε το παρακάτω σχετικό:

"Η Εκκλησία μας τα... κατάφερε, με την σύμπραξη της Ελλάδας: Σε 15-20 χρόνια δεν θα υπάρχει Ομογένεια στις ΗΠΑ.

Θα υπάρχουν μόνο -αγγλόφωνες- Ορθόδοξες Εκκλησίες, πρώην ελληνικές. Η τυπικά υπάρχουσα τώρα ''οργανωμένη Ομογένεια'' των άχρηστων ''καρεκλοκένταυρων'', ουσιαστικά ολοκλήρωσε τον κύκλο της την προηγούμενη δεκαετία, με σχεδόν μηδενική προσφορά στο σύνολο. Δεν δημιούργησε ''γέφυρες'' με νεότερες γεννιές ΑμερικανοΕλλήνων, δεν έχει να επιδείξει έστω μικρό έργο.
Η (''αρχηγός'' της Ομογένειας) Αρχιεπισκοπή (''θυγατρική επιχείρηση'' του οικουμ. Πατριαρχείου), μαζεύει το χρήμα, χτίζει ''μεγαλοπρεπείς εκκλησίες'' και κλείνει τα ελληνικά σχολεία που έχτισαν οι 'Ελληνες μετανάστες. Παράλληλα, οι της Εκκλησίας μας, πολεμούν τα Charter Schools (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία, που λειτουργούν με αμερικάνικα κρατικά χρήματα και διοικούνται από Ομογενείς), στα οποία ΕΛΛΗΝΕΣ εκπαιδευτικοί, αποσπασμένοι από την Ελλάδα, μαθαίνουν ελληνικά σε παιδιά Ομογενών, αλλά -το σπουδαιότερο- και σε παιδιά κάθε χρώματος και φυλής.
Οι διπλωμάτες της Ελλάδας, ακολουθώντας ''οδηγίες'' του διαχρονικά ΗΛΙΘΙΟΥ υπουργείου Εξωτερικών, με εντυπωσιακή δουλοπρέπεια ''ασπάζονται'' την βρώμικη από το χρήμα και τα σκάνδαλα ''δεξιά'' των ''ιεραρχών'' μας στις ΗΠΑ. Ποιά ελληνική κυβέρνηση, ποιός ή ποιά διπλωμάτης στις ΗΠΑ, θα έχει το ανάστημα, την τόλμη, να πει στα ίσα και δημόσια στους αδίστακτους, φιλοχρήματους-διαπλεκόμενους ''ιεράρχες'' (που χρησιμοποίησαν βάναυσα, πρόδωσαν, διαίρεσαν-διάλυσαν την Ομογένεια) την αυτονόητη φράση ''ο Ελληνισμός στις ΗΠΑ αφανίζεται κι εσείς, ενώ χτίζετε ακριβές, μεγαλοπρεπείς εκκλησίες, κλείνετε ελληνικά σχολεία και πολεμάτε τα Charter Schools''.
www.kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: