Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Κέρκυρα "καταπλήξεων": ΔΕΝΔΙΑκός βουλευτής μέσω ΣΥΡΙΖΑ;

Κέρκυρα "καταπλήξεων":  
ΔΕΝΔΙΑκός βουλευτής
 μέσω ΣΥΡΙΖΑ;

Στο Δένδια, το Γενάρη 2015, δεν  του ήρθαν... δεξιά στην Κέρκυρα  με τη Γκερέκου.
Όμως, 20 Σεπτέμβρη 2015, ίσως  ο "Θαυματουργός" να του τα στείλει από.... αριστερά και να εκλέξει βουλευτή αρεσκείας του!

Του το χρωστάει!
Μόλις αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Κέρκυρα, φοβούμενος τα ΔΡΥϊκα πάθη, βρήκε στην Αθήνα  ΔΡΥοΓκερεκικά τρόφιμα υπολείμματα, με λίγη σάλτσα αριστεράδικων  φτιασιδωμάτων. 
"Τρόφιμοι" λοιπόν που μεθόδευαν  τη διάλυση της ΟΚΕΣΑ, προσφέρθηκαν στη ΔΕΝΔΙΑκή υπηρεσία (όπως πριν στη ΔΡΥικιά κλπ)  και σχεδιάστηκε υποκατάστατό της για να στηρίξει τον Κερκυραιάρχη στη νέα  αθηναϊκή και... πανελλαδική του πορεία.
Στα καταθλιπτικά λοιπόν... εγκαίνια  αυτού του άχαρου υποκατάστατου, ξεμύτισε να προσφέρει στήριξη στον Αθηναίο πλέον  Δένδια, αριστερός -αποτυχημένος αυτοδιοικητικός- που συνήθιζε  συνεργασίες με δεξιά σχήματα.

Ο Δένδιας, θριάμβευσε στην Αθήνα! 
Όμως, σα θρησκευόμενος, είναι... μεγαλόψυχος!
Αφού λοιπόν ο Άγιος" έκανε νέο θαύμα και... οδήγησε τον Σαμοϊλη εκτός... Αριστεράς, προκλήθηκε εκκένωση!
Λέγεται, ότι ο   Κερκυραιοαθηνοελλαδάρχης  προσφέρεται να είναι "ανεκτικός" ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει ξανά  2 Κερκυραϊκούς και έτσι  ο... βοηθός να ελεηθεί!
Ακούγεται  ότι, όπως το Γενάρη... έφαγε το δημοφιλή  Γεωργόπουλο ο Λαφαζάνης για να βγει ο... εκλεκτός του, το ίδιο τώρα τον ξανατρώγει ο Δένδιας, για να ελεήσει!

Τυχεροί οι ελεήμονες και οι ελεηθέντες! 
Οι... τρόφιμοι; Πάντα τυχεροί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: