Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Διεθνής είδηση: Η Ερείκουσα κρύβει τον Τσίπρα, οικογενειακά, από διώκτες. Τους προστατεύουν, κινδυνεύοντας από την Λαφαζλουφτβάφε!

Διεθνής είδηση: 
Η Ερείκουσα 
κρύβει  τον Τσίπρα, 
οικογενειακά, από διώκτες. 

Τους προστατεύουν, 
κινδυνεύοντας από την Λαφαζλουφτβάφε!  

Στο  απομονωμένο Νησί βορειοδυτικά της Κέρκυρας, βρήκε καταφύγιο ο Πρωθυπουργός Α.Τσίπρας.
Όλοι οι Κάτοικοι, με κινδύνους, ανέλαβαν να προστατέψουν κρύβοντας όλη την οικογένεια.
Δήμαρχος και Περιφερειάρχης στην Κέρκυρα αντιτάχθηκαν  να τους συλλάβουν και να τους παραδώσουν, σύμφωνα με  Λαφαζδιαταγές εξ Αθηνών (Απάντησαν: εμείς είμαστε ο Τσίπρας, ελάτε να μας συλλάβετε!!!), και τους φυγάδευσαν με ταχύπλοο, παρότι τα... δώρα και για τους Κερκυραίους θα ήταν πολλά.Η προδοσία, πάντα αμείβεται!

Η Γερμανία (με κοινό σχέδιο της ευρωπαϊκής εξουσίας, Σουλτς κλπ) ήδη έστειλε την Λαφαζλουφτβάφε και αλωνίζει όλο τον εναέριο  του Ιονίου ενώ αλεξιπτωτιστές πέφτουν στα Διαπόντια.
Η Λαφαζλουφτβάφε (εξέλιξη της Λουφτβάφε προς τιμήν των Συνεργατών της στη οργανωμένη εκστρατεία) έχει αποστολή τη σύλληψη Τσίπρα και την υποχρέωση να υπογράψει, χωρίς καμιά αλλαγή, άπασες τις απαιτήσεις ώστε οι  συνεργάτες να έχουν άλλοθι.
Μετά να τον συλλάβουν και να τον στείλουν στο Άουσβιτς για εσχάτη προδοσία. Η δικαίωση των συνεργατών θα είναι πλήρης.

Οι Ερεικουσιώτες με 58% ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα, όλοι μαζί κρύβουν την Οικογένεια.
Ο Αλέξης μεταμφιέστηκε σε ψαρά, η Μπέτυ με τη βοήθεια της Αυγερινής αρμέγει αιγοπρόβατα και γελάδια αλλά μακρυά από περιστερώνες και τα Μιτσά διακονεύουν μεταμφιεσμένα σε τσιγκανόπουλα.

Ενώ υπάρχουν κινητοποιήσεις από αρμονικούς γείτονές  τους, η Ιβέτ ήδη ταξίδεψε από Αμερική για αποκαλυπτικές διεθνείς συνεντεύξεις.
Περπάτησε σε απόκρημνα του Νησιού και βρισκόμενη κάτω από κυπαρίσσια άκουσε ένα ψιτ, σκαρφάλωσε στην κρυψώνα Τσίπρα και  άρχισε, ψιθυριστά, ο διάλογος-συνέντευξη για παγκόσμια δίκτυα που δεν άγονται και φέρονται.   

Πληροφορίες από Λαφαζστρατόπεδα περιγράφουν σχεδιασμούς ώστε, παρακάμπτοντας τους ανυπάκουους Δήμαρχο-Περιφερειάρχη να συλλάβουν τον Αλέξη, να τον ζητήσουν  κατευθείαν  από  Κατοίκους Ερείκουσας  με την υπόσχεση να κατάσχουν και τους μοιράσουν τα συμπράγαλα της οικογένειας Τσίπρα.
Σύντομα νεώτερα, αποκαλυπτικά και αυτενεργά!

Αναλύσεις προηγούμενες και εδώ:  http://autenergos.blogspot.gr/2015/08/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: