Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Λεωνίδας Ορφανουδάκης: Αν οι ΘΕΣΜΟΙ επιμείνουν να πάμε ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για λεωνιδας ορφανουδακης
Αν οι ΘΕΣΜΟΙ επιμείνουν να πάμε ΣΕ

 ΕΚΛΟΓΕΣ 
(Διαβασέ το κάτι νέο σας λέω )
Οι Θεσμοί θέλουν πάση θυσία να κρατήσουν όλα όσα απέσπασαν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις μας ! Δεν είναι η ουσία όμως για αυτούς να κρατήσουν τα λεφτά ! Το κυριότερο που παίζετε είναι ότι , όλο το ξενόδουλο πολιτικό κατεστημένο έριξε ξανά τις μάσκες όπως το 1965 !!! Τότε για να μην κερδίσει τις εκλογές ο λαός έκαναν την ΧΟΥΝΤΑ ! Όχι γιατί το σύστημα φοβόταν τον Παπανδρέου αλλά διότι από την παράταξη του πλέον (της ΕΚ ) είχαν εκτεθεί και φύγει όλοι οι αυλόδουλο πολιτικοί ! 
Τώρα όμως για πολλούς λόγους , ( Χούντα ΔΕΝ τους παίρνει να κάνουν ) , και η μόνη λύση που μένει στους θεσμούς , ώστε να συνεχίσουν να ελέγχουν , διά του κατεστημένου, στο μέλλον τον τόπο , είναι να υποτάξουν την κυβέρνηση και να αποδείξουν και να πουν στο λαό , κάτσε στα αυγά σου αφού ,” ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ “ ! 
Εγώ αν ήμουν Τσίπρας ή αν μπορούσα να του πω κάτι και να με ακούσει θα του έλεγα “ Κάνε σαφές στους ΘΕΣΜΟΥΣ πως αν συνεχίσουν να σε εκβιάζουν θα πάμε ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ” . 
Εσύ Άμεσα και ο ΛΑΟΣ σύντομα μόνο κέρδος θα έχει από τις εκλογές !! 
Οι όποιες υποδείξεις για Εθνική Συστράτευση , από όπου και από όποιον και αν προέρχονται αποβλέπουν μόνο στο να ξαναβάλουν στο παιχνίδι , αυτούς που ο λαός σωστά και σοφά τους έδειξε την πόρτα της εξόδου από την Βουλή . 
Ας περιμένουν εκεί έναν άλλο νέο Εθνάρχη ο οποίος θα τους περισώσει υπέρ του συστήματος όπως μάζεψε στο νέο του κόμμα (στην ΝΔ) ο Κων/νος Καραμανλής και νεκρανάστησε τους ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ του 1965 και τους είχαμε να κάνουν κουμάντο , αυτοί και τα παιδιά τους από το 74 μέχρι χθες !!
Λεωνίδας Ορφανουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: