Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ανθρωποκυνηγητό για γκριζομάλλη που πλησιάζει παιδιά και γέρους. Κρατά εικόνες με ναρκωτικά-εκρηκτικά!

samaras_paidiaΑνθρωποκυνηγητό

εξαπολύει η ΕΛΑΣ

για τον γκριζομάλλη που συχνάζει σε πλατείες και σε κατοικίες  και μιλάει στα παιδιά και φτωχάνθρωπους για την οικονομία.

 

 Κρατά εικόνες με κρυμμένα ναρκωτικά και εκρηκτικά!

ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015
Ευρείας έκτασης αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή των Αθηνών καθώς οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον γκριζομάλλη ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων τις τελευταίες ημέρες συχνάζει σε πλατείες του κέντρου όπου πλησιάζει παιδιά που παίζουν ανυποψίαστα μπάλα, τα μαζεύει σε κύκλο και τους μιλά για το μέλλον τους, την οικονομία και την πορεία της χώρας.
Επίσης, μπουκάρει σε σπίτια δυστυχισμένων  και τους διαβεβαιώνει πως αν πεθάνουν από  πείνα εξασφαλίζουν  τον Παράδεισο και θα χορταίνουν λιβάνι και πιλάφι.
Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για έναν ψηλό γκριζομάλλη, γύρω στα 60, καλοντυμένο με παλτό, κοστούμι και γραβάτα. Χαρακτηριστικά του το «πλάγιο» χαμόγελο την ώρα που μαζεύει τα παιδιά για να τους μιλήσει αλλά και ο τρόπος που σηκώνει με νόημα το ένα φρύδι.
«Έχουμε δύο παιδιά, ηλικίας 13 και 11 ετών. Έπαιζαν μπάλα με τα άλλα παιδιά στην πλατεία κάτω απ' το σπίτι όταν τους πλησίασε ένας κύριος με μαύρο παλτό, τους πήρε την μπάλα και άρχισε να τους μιλά και να τους κάνει ύποπτες ερωτήσεις για τους γονείς τους» δηλώνουν στο «Κουλούρι» οι Αλέκος και Χρυσηίδα, ζευγάρι ιδιωτικών υπαλλήλων που διαμένουν στην περιοχή των Αμπελοκήπων. «Μόλις γύρισαν σπίτι τα παιδιά μας τα είπαν όλα και φυσικά καλέσαμε αμέσως το 100. Τι θέλει αυτός ο κύριος από τα παιδιά μας; Τι είδους τέρας πρέπει να είναι κανείς για να πλησιάζει ανυποψίαστα παιδιά σε πάρκα και πλατείες με αυτόν τον τρόπο; Ελπίζουμε η αστυνομία να τον συλλάβει πριν είναι αργά» συμπληρώνουν.
Σε ανακοίνωση της, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή έχει δει τον άγνωστο άνδρα να επικοινωνήσει με τις αρχές στο τετραψήφιο 1591.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΟΟΟ!!!!