Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Βιωματικό εργαστήρι Φωνητικής Ψυχοθεραπείας - 22 Νοεμβρίου -Κάνδια Μπουζιώτη-Χώρος Τέχνης 92 Art


Βιωματικό εργαστήρι Φωνητικής Ψυχοθε ραπείας (διάρκειας 8 ωρών)
22 Νοεμβρίου 2014, ώρα 10π.μ.- 6μ.μ.

Εισηγήτρια:
Κάνδια Μπουζιώτη,
MA, AVPT
Η Φωνητική Ψυχοθεραπεία είναι ένα νέο μοντέλο θεραπείας που δημιουργήθηκε από την Dr. Diane Austin, διευθύντρια του Music Psychotherapy Center της Νέας Υόρκης. Το μοντέλο αυτό εστιάζει στη φωνή ως το πρωταρχικό όργανο έκφρασης του εαυτού και της ταυτότητάς μας και στο τραγούδι ως έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να συνδεθούμε με τον βαθύτερο εαυτό μας και τους γύρω μας. Στο εργαστήρι αυτό θα διερευνηθεί η δύναμη της φωνής. Θα ταξιδέψουμε μέσω μουσικοθεραπευτικών ασκήσεων και δραστηριοτήτων, χρησιμοποιώντας την αναπνοή μας, φυσικούς/πρωτογενείς ήχους, φωνητικούς αυτοσχεδιασμούς, και το τραγούδι. 

Συμετέχοντες: ενήλικες που σχετίζονται με τις τέχνες και το τραγούδι ή/και τη ψυχολογία, θεραπευτές, αλλά και άτομα που απλά αγαπούν το τραγούδι κι ενδιαφέρονται για μία εναλλακτική δραστηριότητα!



Η Κάνδια Μπουζιώτη,MA,AVPT, (http://kandiabouzioti.com) σπούδασε κλασσικό τραγούδι και ψυχολογία στην Αθήνα. Το 2010 απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη Μουσικοθεραπεία από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και το 2012 ολοκλήρωσε τo Aνώτερο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα/Εξειδίκευση στη Φωνητική Ψυχοθεραπεία με την Dr. Diane Austin στο Βανκούβερ του Καναδά. Από το 1994 εργάζεται ως σοπράνο κι από το 2000 ανήκει στο δυναμικό των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων. Ως μουσικοθεραπεύτρια έχει εργαστεί σε νοσοκομεία και στηρικτικά κέντρα της Νέας Υόρκης και συνεχίζει να εργάζεται στην Αθήνα ως Μουσικοθεραπεύτρια & Μουσική Φωνητική Ψυχοθεραπεύτρια. Έχει λάβει μέρος σε παρουσιάσεις, διαλέξεις και σεμινάρια στη Νέα Υόρκη και στην Αθήνα κι αρθρογραφεί σε εφημερίδες και διαδικτυακά μουσικοθεραπευτικά περιοδικά. Είναι Μέλος του Αμερικανικού Συνδέσμου Μουσικοθεραπευτών (AMTA) και του Ελληνικού Συλλόγου Πτυχιούχων Επαγγελματιών Μουσικοθεραπευτών (ΕΣΠΕΜ)
Δηλώστε συμμετοχή στο email ή στα τηλέφωνα παρακάτω.
Χώρος Τέχνης 92 Art
(Περιορισμένος αριθμός θέσεων)
Διεύθυνση: Αρτέμωνος 77 Δάφνη 172 37
τηλ.: 215-5154944, 6944 446690, 6932906691 | email: 92artplace@gmail.com | Facebook: www.facebook.com/92artplace | Μετρό: Άγ. Ιωάννης
blog: 92artplace.blogspot.gr
Κόστος σεμιναρίου: 40 ευρώ + Φ.Π.Α.
Kandia Bouzioti, MA, AVPT                                   
Music Therapist, Music/Vocal Psychotherapist 

Δεν υπάρχουν σχόλια: