Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Επιστολή της Πρυτάνεως του Ιονίου Πανεπιστημίου προς τον Πρόεδρο της Ο.ΚΕ.Σ.Α.

Επιστολή της Πρυτάνεως

του Ιονίου Πανεπιστημίου

προς τον Πρόεδρο της Ο.ΚΕ.Σ.Α.

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με αφορμή την αριθ.28/04-7-14 επιστολή σας «Η Ο.ΚΕ.Σ.Α. στηρίζει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο για το τμήμα Ασιατικών Σπουδών και τα κτήρια του Ψυχιατρείου Κέρκυρας» προς την κυβέρνηση, τα εθνικά κόμματα, τα ΜΜΕ και τους λοιπούς κρατικούς φορείς, σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξη και την αρωγή που προσφέρετε τόσο εσείς, όσο και η Ομοσπονδία Κερκυραϊκών Συλλόγων Αττικής στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και στις προσπάθειες που καταβάλλονται καθημερινά για την προάσπιση των δίκαιων αιτημάτων του.

Η απόφαση του Δ.Σ. της Ο.ΚΕ.Σ.Α. να στηρίξει με σθένος και αποφασιστικότητα τις αποφάσεις των Οργάνων του Ιονίου Πανεπιστημίου καθώς και τις προσωπικές μου πρωτοβουλίες προς τον Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα και προς τον κινέζο Πρωθυπουργό στηρίζει και ενδυναμώνει την προσπάθεια μας αλλά και το όραμα μου για την ανάπτυξη του Ιδρύματος μας με την επαναλειτουργία του Τμήματος Ασιατικών Σπουδών που δικαιωματικά ανήκει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και πρέπει επιτέλους να λειτουργήσει στην Κέρκυρα.

Παράλληλα, η υποδειγματική σας συμπαράσταση στο μείζον πρόβλημα της παραχώρησης του χώρου του πανεπιστημιακού campus στο ΤΑΙΠΕΔ είναι για μας πολύτιμη καθώς νιώθουμε να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μοιράζονται μαζί μας τους ίδιους στόχους που είναι η αγάπη για την Κέρκυρα και για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο το οποίο δικαιούται να έχει ένα λαμπρό μέλλον.

Εκφράζοντας για άλλη μια φορά τις θερμές μου ευχαριστίες προς τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας Κερκυραϊκών Συλλόγων Αττικής (Ο.ΚΕ.Σ.Α.), σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία σας και εύχομαι κάθε επιτυχία και ευδοκίμηση των δραστηριοτήτων σας και των κοινών μας αγώνων.


Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα και καλύτερα!

Με εκτίμηση
Η Πρύτανις
του Ιονίου Πανεπιστημίου
Καθηγήτρια Αναστασία Σαλή-Παπασαλή
 
 

24 Ιουλ 2014

Στήριξη της Ο.ΚΕ.Σ.Α. προς το Ι.Π. για το Τμήμα Ασιατικών Σπουδώνhttp://takerkyraika.blogspot.gr/2014/07/blog-post_94.html



Δεν υπάρχουν σχόλια: