Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Φοβού τη ΔΕΞΙΑ και φυλακίζουσα τη(δολοφονική-ναζιστική)ακροΔΕΞΙΑ! Απαιτείται ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ συντονισμός!

Σε ενδοΔΕΞΙΕΣ  ισορροπίες-μεθοδεύσεις οι "συλλήψεις" και μοναδικός στόχος η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
          
Φοβού τη ΔΕΞΙΑ και τη
(ναζιστική-δολοφονική) 
ακροΔΕΞΙΑ φυλακίζουσα!
(ΔΕΞΙΑ= Θρησκεία+άδικο Κράτος +εκμεταλλευτικό Κεφάλαιο)
(Ελληνική κοινοβουλευτική   ΔΕΞΙΑ:  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΧΑ-ΑΕ)

Ένταση στη θεωρία των 2 άκρων! 
Απαιτείται ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ  συντονισμός! 
-Πώς  γνώριζε ο Δένδιας (δηλ. ο Σαμαράς, δηλ. η ηγεσία της κυβερνητικής ΔΕΞΙΑΣ)  ότι η ναζιστική εγκληματική  ακροΔΕΞΙΑ θα δολοφονούσε τον Παύλο Φύσσα ώστε να περιμένει και... μετά να στείλει στον ΑΠ τις δικογραφίες με  τις δεκάδες δολοφονικές-εγκληματικές πράξεις της ναζιστικής-δολοφονικής ΔΕΞΙΑΣ πτέρυγας, με ονομασία Χρυσή Αυγή;
-Γιατί η δικαιοσύνη δεν παρενέβαινε και αυτεπάγγελτα στα, και δημόσια, εγκλήματα   αλλά περίμενε την... άδεια  Δένδια;
Η απάντηση είναι απλή:
*Η ΔΕΞΙΑ δεν... ενοχλείται από τη ναζιστική εγκληματική (ακροΔΕΞΙΑ) πτέρυγά της. Αντίθετα, τη θέλει και την οργανώνει.
*Οι ενδοΔΕΞΙΕΣ αντιθέσεις σχετίζονται και με την ανακατανομή ψήφων που ισχυροποιούν τη μια ή άλλη πτέρυγά της.
* Η ΔΕΞΙΑ ήδη είχε δημιουργήσει συνθήκες και κυβερνητικής συνεργασίας. Η θεωρία των δύο άκρων εκεί οδηγούσε με την εξής ερμηνεία: 
-ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ είναι τα δύο άκρα. 
-Αφού το ένα άκρο (ΣΥΡΙΖΑ) διεκδικεί και πλησιάζει να γίνει κυβέρνηση γιατί το άλλο άκρο (ΧΑ) να μην μπορεί να συγκυβερνήσει;
* Όμως, η δολοφονία του Π.Φύσσα, άλλαξε προσωρινά την τακτική της κυβερνητικής ΔΕΞΙΑΣ έναντι της ακροΔΕΞΙΑΣ και από... συγκυβέρνηση επέλεξε  αφενός να  απαλλαγεί  από τη ρετσινιά του συναυτουργού σε όλες τις   δολοφονίες και αφετέρου (κυρίως)   να προσποριστεί ψήφους από την ακροΔΕΞΙΑ.
Έτσι, ο Δένδιας έστειλε ξαφνικά τις δικογραφίες στον ΑΠ και αυτός, καθυστερημένα μεν ελπίζουμε τεκμηριωμένα δε, έκανε ταχύτατα το αυτονόητο καθήκον του και επιτέλους έβαλε χειροπέδες στην ακροΔΕΞΙΑ που, με προσωπείο αγαθού - αντισυστημικού,   δολοφονεί, εγκληματεί, τρομοκρατεί, υπονομεύει λαϊκούς αγώνες, συκοφαντεί την εργατική τάξη, κατακρεουργεί τους φτωχούς-αδύνατους-πεινασμένους-κατατρεγμένους-μετανάστες-αλλόχρωμους- αλλόθρησκους, βιάζει και εκβιάζει.
Το  autenergos.blogspot Επαναλαμβάνει: Τα Μνημόνια εντάσσονται στις κυρίαρχες ΔΕΞΙΕΣ (παγκόσμια-ευρωπαϊκά-εθνικά) στρατηγικές για  την εκμετάλλευση των λαών με κτύπημα και: μισθών-συντάξεων-παιδείας-υγείας-πρόνοιας.
Επομένως, η ελληνική συνολική ΔΕΞΙΑ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΧΑ-ΑΕ)    είναι βαθιά και μνημονιακή! 
Τα Μνημόνια είναι ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΑ και η ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟ Μνημόνια πρεσβεύει και επιβάλλει.
Όπως δε εξαπατούσε ο Σαμαράς εμφανιζόμενος αντιμνημονιακός, το ίδιο και οι δεξιοί  ΑΕ. Ακόμη δε περισσότερο εξαπατά  η ΧΑ, ως και  η δολοφονική ΔΕΞΙΑ.
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ  Ελίτ (σε: ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ) έχει ιστορικές ευθύνες επειδή διέγραψε τη ΔΕΞΙΑ από το λεξιλόγιο και τα κείμενά της με αποτέλεσμα, και για τα μνημόνια,  να αθωώνει πότε τη ΝΔ, πότε τη ΧΑ και πότε τους ΑΕ.  Αλλά και δίνει συγχωροχάρτι στο ΠΑΣΟΚ ότι τα μνημόνια ήταν μια αυτοτελής ΠΑΣΟΚική πολιτική.

Είναι απόλυτα  βέβαιο ότι πολύ γρήγορα, στα πλαίσια της εξομοίωσης των  δολοφονιών της ακροΔΕΞΙΑΣ  και των κοινωνικών αγώνων,  θα ενταθούν οι απαγορεύσεις-διώξεις κατά των αγωνιζομένων εργαζόμενων και της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. 
Η Θεωρία των δύο άκρων δεν... εφευρέθηκε για να... ξεχαστεί. Θα ενταθεί!

Οι Αριστερά στο σύνολό της (οργανωμένη, ανένταχτη) , και όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι ο κύριος στόχος, οφείλει να αντικρούσει σθεναρά αυτή την ύβρη!

Κανένας χώροςστη ΔΕΞΙΑ
κυρίως για διακυβέρνηση!

 Σημείωση μετά τις αποφάσεις: Αν η Δικαιοσύνη κινήθηκε με... υπόδειξη της Εκτελεστικής, γιατί και να μην αποφάσισε  αποφυλακίσεις με ίδιες... υποδείξεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια: