Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Κέρκυρα:Αστυνομικός χτύπησε (ΔΕΝΔΙΑκά;)το Γ.Ανδριώτη.Σχόλια ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΥ:Και για αντισυνδικαλισμό!

nosokomeio kerkyras elegxos  2Αστυνομικός χτύπησε δημοσιογράφο του CorfuPress.com μέσα στο Νοσοκομείο!.... Από corfupress
Αστυνομικός και, μάλιστα, αξιωματικός χτύπησε δημοσιογράφο του CorfuPress.com ο οποίος κάλυπτε το ρεπορτάζ για τα σημερινά γεγονότα στο νοσοκομείο, γνωρίζοντας μάλιστα ότι είχε την ιδιότητα του δημοσιογράφου......




Σχόλια ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΥ :

1. Η επιλεκτική(;) επίθεση στον απολυμένο δημοσιογράφο της ΕΡΑ     είναι στρατηγική επιλογή ενάντια σε όποιον τολμά.  Και ο Γ. Ανδιώτης είναι από τους ελάχιστους που τολμούν ενάντια στο ΔΕΞΙΟΤΑΤΟ Ν. Δένδια που έχει επιλέξει τη στρατοπεδοποίηση (ΚΑΙ) της Κέρκυρας. Άρα, ο θερμόαιμος αστυνομικός μπορεί να ήθελε να...   εκπέμψει  καλή συμπεριφορά.  Ή να ενήργησε στα πλαίσια ΔΕΝΙΑκών επιλογών.

2. Η εμφανισθείσα, δημοσιογραφικά, αντίδραση των συνδικαλιστών (και... αγανακτισμένων) του Νοσοκομείου στον έλεγχο από εντεταλμένους  του Υπουργείου, είναι υπονομευτική των εργαζόμενων και του ΣΚ.  Όπλο στα χέρια του, και ανόητου, υπουργού.

Ο Συνδικαλισμός προκαλεί-στηρίζει παντοίους ελέγχους και μετά δημοσιοποιεί- καταγγέλλει τις όποιες σκοπιμότητες,  την απόκρυψη στοιχείων και αναδεικνύει ευθύνες. Αγωνιστικά δε επιβάλλει ανατροπές.

Όταν ο συνδικαλιστής εμποδίζει τον όποιο, από οπουδήποτε, έλεγχο, τη διαφάνεια,  δεν μπορεί να είναι συνδικαλιστής και πρέπει να  παραιτείται αμέσως.
Αυτός ο συνδικαλιστής μετατρέπεται σε όργανο του διεφθαρμένου ΔΕΞΙΟΥ συστήματος  και  στυλοβάτης της σκληρά αντιλαϊκής κυβέρνης και άθλιων υπουργών που υπονομεύουν τη Δημόσια Υγεία και προωθούν τους Ιδιώτες.

Ο Συνδικαλιστής ορθώνεται για τα δίκαια των εργαζόμενων, για τη δημόσια υγεία, για τη διαφάνεια παντού και πολεμά τα απάνθρωπα ιδιωτικά συμφέροντα στην υγεία που τροφοδοτούνται και από "μηχανισμούς" εντός της δημόσιας υγείας. Και οργανωμένους.

Ο συνδικαλισμός στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, από την εποχή της μεταφοράς από την τρώγλη του Π. Νοσοκομείου, δεν έπεισε ότι έθετε σε προτεραιότητα  την υγεία του λαού. Ή έστω τα στενά συντεχνιακά, αφού κρατούσε τους εργαζόμενους σε χώρους-τρώγλες  που μόνο ντροπή και ασθένειες εξέπεμπαν ενώ χαριεντιζόντουσαν ν δίπλα στους ΚΕΡΚΥΡΑιάρχες που υπονομεύουν την Κέρκυρα.
Επίσης, δε μας πληροφορούν πως δρουν τα ιδιωτικά συμφέροντα Κέρκυρας στην υγεία και  αν μεθοδεύουν να τα υπηρετεί, και πως, η δημόσια υγεία.  

Η επίθεση σε χαμηλόβαθμους υπαλλήλους ελεγκτές  είναι μια άθλια αντισυνδικαλιστική πρακτική που,  ακόμη κι αν δε γίνεται συνειδητά, αθωώνει τους πραγματικούς υπεύθυνους: Δεξιό Σύστημα, Κυβερνήσεις, κόμματα, κεφάλαιο, εκμεταλλευτικά συμφέροντα.
Αλήθεια, πότε κάλεσαν και το ΕΚ, όλους τους εργαζόμενους, να κλείσουν το αεροδρόμιο ώστε να μην μπορούν να πλησιάσουν την Κέρκυρα: Πρωθυπουργοί, υπουργοί, ΚΕΡΚΥΡΑιάρχες που υπονομεύουν το λαό και την υγεία του;

Σηκώνουν (το μικρό)  ανάστημά τους μπροστά σε απλούς υπαλλήλους που απλώς εκτελούν εντολές και αφήνουν στο απυρόβλητο το Δένδια, την κυβέρνηση, τα κόμματα.
Όπως κάνει και η αντεργατική  ΓΣΕΕ που... τσακίζει υπαλληλάκους - τρόικα   για να καλύπτει την πλήρη συνολική  υποταγή της, το ξεπούλημα και εμπορευματοποίηση των εργαζόμενων στην ΤΡΟΪΚΑ: στο βαθιά εκμεταλλευτικό Ελληνικό-Ευρωπαϊκό-Παγκόσμιο  ΔΕΞΙΟ Σύστημα.

Συνδικαλιστές του Νοσοκομείου που, με τις... δήθεν αντιδράσεις τους, υπηρέτησαν τα σχέδια άθλιου Υπουργού της ΔΕΞΙΑΣ κυβέρνησης, πρέπει  να παραιτηθούν άμεσα!























Δεν υπάρχουν σχόλια: