Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ο λίγος και το ραδιόφωνo που δε ρωτάει!


ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ο λίγος και

το ραδιόφωνo που δε ρωτάει!
Ράδιο με Λαφαζάνη, προχθές:
-Τόσο λίγος! Λόγος κενός που εξέπεμπε πρακτική μόνιμου γραφειοκράτη, βαπτισμένου αριστερού, των μηχανισμών, δίχως όραμα-θέσεις.
Μόνη αγωνία η σωτηρία της... Ομάδας!
Η Αριστερά; Ο Λαός; Η Διακυβέρνηση; Αναζητούνται!
Αλήθεια, μια... κουβέντα κατά της ΔΕΞΙΑΣ; Έτσι, να ονοματιστεί!!!
Αν αυτή η... ηγετική “αριστερή αντιπολίτευση” ΣΥΡΙΖΑ, γιατί να... ενοχλείται η “αριστερή συμπολίτευση”;


-Και το Κόκκινο, εκτός να ακούει, δεν μπορεί και να ρωτάει; Σκέψου να... γίνουμε... ΕΞΟΥΣΙΑ!!!
Ας κατανοήσουν στο ΣΥΡΙΖΑ: Η ανένταχτη Αριστερά τον εκτίναξε για αριστερή διακυβέρνηση και όχι για αριστερό στήριγμα στη ΔΕΞΙΑ!
Θα στηρίζει δε την Ιστορική πορεία του για να πολιτεύεται Αντιδεξιά: Ως Αντιπολίτευση και κυρίως ως (άμεση) Διακυβέρνηση!

10 σχόλια:

Μητσέλος Α.Σ. είπε...

κακοπροαίρετο σχόλιο! Καλή ...καρέκλα

Ζωχιός Γιάννης είπε...

Μακάρι!!! Λες να... πετύχει; Βοήθησε λίγο!!! Φοβάμαι, μήπως η αριστερά δε δίνει τις... καρέκλες!!!!

Γιωργος Πυλαρινος είπε...

Η αριστερά φίλε Ιωάννη δεν έχει και μεγάλο κόψιμο να κυβερνήσει. Αν θα το κάνει, θα πρέπει να είναι με τους δικούς της όρους.Ούτε με όρους Πασοκ, ούτε με όρους Κουβέλη.Τέτοια "διακυβέρνηση" και "σωτηρία" της χώρας καλύτερα να λείπει.
Εξ άλλου, αν κάποιος "ανένταχτος-αυτενεργός" κλπ κλπ "αριστερός", δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται στο ΣΥΡΙΖΑ, δικαίωμά του. Ας μείνει "ανένταχτος-αυτενεργός" , αλλά αριστερός ας μη λέει πως είναι.

Ζωχιός Γιάννης είπε...

Φίλε Γιώργο,η Αριστερά που δεν... κόπτεται να κυβερνήσει, ουσιαστικά είναι υποστύλωμα της Δεξιάς. Αυτό θέλει η Δεξιά, μια αριστερά που να μην έχει... κόψιμο, να τη γλείφει , να βολεύεται στο σύστημα και να καλεί το λαό να αγωνιστεί να του... δώσει η Δεξιά αυτά που η Αριστερά δε... θέλει γιατί δεν την... κόφτει.
Χαρακτηριστικό των κομματικών γραφειοκρατών που... εκμεταλλεύονται το λαό αλλά είναι κενοί ιδεών, ιστορίας, αγώνων, προσφοράς. ΠΡΑΞΗΣ! Αλήθεια, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είπε το 2012 στις εκλογές ότι ζητά ψήφο διακυβέρνησης; Εξαπατούσε; Ήθελε να υφαρπάξει τη δύναμη των ανένταχτων ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ και μετά να... σφυρίζει αδιάφορα ότι... δεν κόπτεται; Πάντως, και από... προηγούμενα, δείχνεις ειδικός για να χορηγείς πιστοποιητικά... αριστεροσύνης!!! Δείχνεις ότι θα... προκόψεις, μόλις.... γίνουμε... ΕΞΟΥΣΙΑ!!! Καλή επιτυχία!

Γιωργος Πυλαρινος είπε...

Μα ο καθένας είναι ειδικός στην αριστερά, όχι μόνο εγώ.
Αλλά τα σιγανά ποτάμια είναι κείνα που είναι επικίνδυνα φίλε μου.
Και επαναλαμβάνω εδώ : "Η αριστερά φίλε Ιωάννη δεν έχει και μεγάλο κόψιμο να κυβερνήσει. Αν θα το κάνει, θα πρέπει να είναι με τους δικούς της όρους.Ούτε με όρους Πασοκ, ούτε με όρους Κουβέλη.Τέτοια "διακυβέρνηση" και "σωτηρία" της χώρας καλύτερα να λείπει."
Τι να κάνουμε, καθαρές κουβέντες και μακριά από "αναθέσεις".
Εξ άλλου, είσαι φαίνεται από κείνους που αν τους πεις "θέλω να κυβερνήσω" θα σου απαντήσουν "Ναι, για να βολευτείς".
Αν τους πεις το αντίθετο, "ΔΕΝ θέλω να κυβερνήσω", πάλι θα σου πουν "Ναι, για να βολευτείς".

Γιωργος Πυλαρινος είπε...

Α, και να είσαι βέβαιος ότι εμείς οι δυό (τουλάχιστον) αποκλείεται να γίνουμε (παρεϊτσα) εξουσία.
Μάλλον εγω θα είμαι πάλι στην αντιπολίτευση.

Ζωχιός Γιάννης είπε...

Είναι διαχρονικό έργο μηχανισμών της αριστεράς να προβοκάρουν και να επιτίθενται κατά άλλων της Αριστεράς, κυρίως ανένταχτων, προκειμένου να νεφελώνουν πρακτικές τους υποστυλωτικές της Δεξιάς.
Βολεμένοι από το Δεξιό εξουσιαστικό Σύστημα, ανεκτικοί προς συνοδοιπόρους του (ΠΑΣΟΚ-Κουβέλη), σηκώνουν ανάστημα (ανάστημα με ύβρεις-συκοφαντίες-αναλήθειες) προς τους Αριστερούς. Χρησιμοποιούν δε το: ...Δεν είμαστε έτοιμοι-δε μας κόφτει να... κυβερνήσουμε για να κρύψουν τη γύμνια Αριστερών θέσεων και έλλειψη βούλης και Πολιτικών ρήξης και ουσιαστικά... προσεύχονται να είναι ισχυρή η Δεξιά για να τους προσφέρει ανταλλάγματα για τη... στήριξη!!!

Ζωχιός Γιάννης είπε...

Αλήθεια, πιστεύεις ότι θα παραθέσω την ιστορία, τους αγώνες, τις ιδέες μου, τις μόνιμες συγκρούσεις μου με την εξουσία, κάθε εξουσία, σε διάλογο με υπόβαθρο τον προβοκατορισμό;

Ζωχιός Γιάννης είπε...

Όχι για... προβοκάτορες, αλλά για τους αναγνώστες, σημειώνω τούτο: Στη μεταχουντική Ελλάδα δεν καταγράφεται αριστερός που να ισορροπεί στη δική μου ΑΡΙΣΤΕΡΗ πορεία.

Γιωργος Πυλαρινος είπε...

Οι ανένταχτοι της αριστεράς είναι πολύ παλιά ιστορία και στο ΣΥΡΙΖΑ είχαμε πολλούς-τώρα δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχουν. Από που κι ως που όμως είναι "ανένταχτος της αριστεράς" κάποιος με τόσα χρόνια θητεία στο ΠΑΣΟΚ ?
Η "αριστερά" που μάλλον εσύ εννοείς είναι το ΠΑΣΟΚ φαίνεται του Ανδρέα και του Σημίτη. Δεν χρειάζεται να παραθέσεις την ιστορία σου και τις συγκρούσεις σου με την εξουσία. Συγκρούστηκες αρκετά, ακόμα και ως υποψήφιος βουλευτής του Σημίτη. Η παράθεση της ιστορίας γίνεται μόνη της.