Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ
ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Αθήνα 18/01/2013
                Η δολοφονία του εργαζόμενου σε Λαϊκές  Αγορές Sehzad Lugman, 27 ετών, στα Πετράλωνα,  την Πέμπτη 17 Γενάρη 3.20ΠΜ στην οδό Τριών Ιεραρχών μας έχει γεμίσει απέραντη θλίψη και οργή.
                Η ατιμωρησία των νεοναζί δολοφόνων και τραμπούκων που επιτέθηκαν σε πάνω από 700 περιπτώσεις οδήγησε σε αυτή τη δολοφονία.
                Απαιτούμε τη παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων. Να προχωρήσουν όλες οι υποθέσεις ρατσιστικής βίας που αναβάλλονται διαρκώς στα δικαστήρια. Τα θύματα των ρατσιστικών επιθέσεων να μην απελαθούν και να αποκτήσουν έγγραφα νόμιμης παραμονής μέχρι να δικαστεί η υπόθεση τους.
                Καλούμε τη Ελληνική Πολιτεία και τους θεσμούς που σέβονται την ανθρώπινη ζωή να τιμήσουν τον αδικοχαμένο Shehzad Lugman αναλαμβάνοντας την μεταφορά της σωρού στην οικία των συγγενών του στο Πακιστάν ώστε να το θρηνήσουν και να κάνουν τη κηδεία του.
                Το Σάββατο 19 Γενάρη στις 13.30 θα προσευχηθούμε στη μνήμη του Shehzad Lugman στη  Πλατεία Κοτζιά.  Μετά θα πάρουμε μέρος στο συλλαλητήριο «Αθήνα πόλη αντιφασιστική»  στην Ομόνοια στις 2μμ και  στο Σύνταγμα στις 4μμ.
Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ, 6955295322
Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ, 6932828964

Δεν υπάρχουν σχόλια: