Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Πέθανε ο Δήμαρχος Κέρκυρας! (1/4/ Μνημόσυνο).


Πέθανε ο Δήμαρχος Κέρκυρας!

Ο επικήδειος εξεφωνήθη
υπό Δένδια Νικολάου
κατά τα σεμνά εγκαίνια του Δικαστικού Μεγάρου!
Πλήθος αστυνομικών παρακολούθησε την τελετή.
Στην αποχαιρετιστήρια παρόντες υπουργοί, ο ΑΠ, συγκυβερνήτες και πλήθος θαφτών.
Κατά την επιθυμία του Θάφτη, ο ενταφιασμός γίνεται σε κοινό τάφο με το Δήμο!

(Ο Δεσπότης εύχεται υπέρ του, αέναου,  ΔΙΚΑΙΟΥ θανάτου)


Μην τρέχετε Κυριακάτικα να παραγγέλνετε στεφάνια, μαυροντυσιές και μπάντες!
Ο κ. Γιάννης Τρεπεκλής είναι ζωντανός-κοτσανάτος-ταχύγλωσσος.
Και βέβαια Δήμαρχος του Ενιαίου Δήμου Κέρκυρας-Διαπόντιων!


Απλά, διαβάσαμε στο http://www.corfupress.com/news/%CE%A0%CE%A1%CE%A9%CE%A4%CE%9F%CE%A3%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%94%CE%9F/23237-2012-09-22-22-33-23  ότι ο υπουργός Δένδιας τον... πέθανε.
Σε μια τελετή που ο “Πρώτος” Πολίτης της Νήσου έπρεπε να είναι ο Πρώτος που εκφωνείται, χαιρετά , ομιλεί, παραπετάχτηκε και ούτε καν αναφέρθηκε η παρουσία του.
Αυτή ήταν μια ευθεία προσβολή κατά του λαού της Κέρκυρας και του Θεσμού της Αυτοδιοίκησης.
Οι ερμηνείες αυτής της προσβολής πολλές.
  • Μία, είναι ότι ο Ν. Δένδιας, ως αστυνομοκράτης πλέον, ήθελε να εκφράσει την αποστροφή του προς το λαό. Γι αυτό άλλωστε ( κατά το corfupress ) υπήρχε πλήθος αστυνομικών για να σηματοδοτεί το Δεξιό φόβο που πρέπει να εκπέμπεται αντί του αισθήματος δικαιοσύνης το οποίο υποτίθεται συμβόλιζε το νέο Δικαστικό Κτίριο.
  • Άλλη, και όχι υποδεέστερη, είναι ο συμβολισμός της καλά οργανωμένης επιχείρησης διάλυσης το Δήμου Κέρκυρας, προβάλλοντας με εξειδικευμένους παρατρεχάμενους ότι δήθεν απέτυχε!
    Αυτό, σε συνδυασμό με.... επιβολή ποινής κατά του κ. Τρεπεκλή επειδή εκφράστηκε (τουλάχιστον δις) υπέρ του Καλλικράτειου Δήμου στην αρχή της θητείας του (δεν ξέρουμε σήμερα) μαζί με τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Ρίγγα, ο οποίος το επανέλαβε και πρόσφατα.
Πάντως, η κατασπατάληση δημόσιου πλούτου (αλήθεια οι.... 100 παρόντες αστυνομικοί, πόσο κόστισαν; Ή.... επιστρατεύτηκαν; Ποια είναι η θέση των συνδικαλιστών αστυνομικών;) για εγκαίνια πολυτελείας με ταξιδιώτες κλπ δεν μπορεί να μείνει έτσι.
Η Δένδια φιέστα για να.... τοιχοκολληθεί ο Πρωθυπουργός Σαμαράς (που κανονικά έπρεπε να... στηθεί στον τοίχο), αποτελεί πρόκληση κατά των ανέργων, των ασθενών και πεινασμένων της Κέρκυρας. Των μαθητών στις τρώγλες-σχολεία!
ΖΗΤΕΊΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΚΈΡΚΥΡΑΣ, ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΉΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΌΤΗ ΔΉΜΟΥ ΚΈΡΚΥΡΑΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΉΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ (ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΡΏΣΕΙΣ) ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΌ ΚΌΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΊΩΝ!
Και κάτι ακόμη: Η πολιτική παρουσία Δένδια στο νέο Δικαστικό Κτίριο, εκτός από άθλια εκμετάλλευση μιας στοιχειώδους υποχρέωσης του Κράτους, τι θετικό μπορεί να συμβολίζει για την έννοια της δικαιοσύνης αφού ως βουλευτής-υπουργός δε διακρίθηκε για το ξεκαθάρισμα τεράστιων σκανδάλων όπως Οικονομικό- Ζήμενς-Βατοπέδι;
Και μια και μιλάμε για... Κτίρια: Αλήθεια πότε θα δείξει ενδιαφέρον για το Κτίριο των Κερκυραίων στην Αθήνα (ΟΚΕΣΑ); Γιατί σιωπά; Τι εξυπηρετεί; Γιατί προτιμά να συμπορεύεται με τους... διαλυτές; Γι αυτό, δεν... τελειώσαμε.
(Αλήθεια, ο Υπουργός Ρουπακιώτης και Πρόεδρος ΑΠ Τέντες, βρήκαν χρόνο και έκαμαν τέτοιο ταξίδι ασχολούμενοι με τα δικαστικά ντουβάρια ενώ το Πνεύμα και το έργος της Δικαιοσύνης ασθενεί βαρύτατα;).

Δεν υπάρχουν σχόλια: