Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Aνένταχτοι αριστερoί: Στηρίζουμε για ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ.


Στηρίζουμε
για ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
με αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΔΕΞΙΑ(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και σία)δε θέλει. Άρα,δεν μπορεί!
(ΔΕΞΙΑ=Θρησκεία+άδικο κράτος+εκμεταλλευτικό κεφάλαιο)


Κοινή Ανακοίνωση
ανένταχτων αριστερών εκφράσεων:




Διαχρονικά, ασκούμε έντονη κριτική στις ηγετικές γραφειοκρατικές Ελίτ της Αριστεράς γιατί αρκούνταν σε γκρινιάρικη αντιπολιτευτική διαμαρτυρία και δεν πρότειναν δυναμικό Αριστερό πρόγραμμα για Αριστερή διακυβέρνηση.
Χαρακτηρίζαμε δε αυτήν την τακτική ως υποστυλωτική της ΔΕΞΙΑΣ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...) και καλούσαμε τις Αριστερές Δυνάμεις να συμφωνήσουν σε κοινό πρόγραμμα. Εκφραζόταν δε η βεβαιότητα ότι ο λαός θα το αγκάλιαζε με ελάχιστο εκλογικό ξεκίνημα, 40%.
Ανατροπή, σ' αυτήν την καταθλιπτική για το λαό πορεία, αποτέλεσε η ιστορική απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να διεκδικήσει την ψήφο, στις 6 Μάη 2012, με σκοπό τη διακυβέρνηση.
Ο λαός, και κυρίως οι ανένταχτες αριστερές δυνάμεις, απάντησαν κεραυνοβόλα δίνοντας τεράστια δύναμη, περίπου 35%, στα αριστερά κόμματα, κοινοβουλευτικά και μη.
Επιβραβεύτηκε ιδιαίτερα η πρωτοβουλία ΣΥΡΙΖΑ να πει το μεγάλο ναι στο να αναλάβει άμεσα κυβερνητικές ευθύνες, τιμήθηκε η ΔΗΜ.ΑΡ. που δεν άργησε να πάρει το μήνυμα και στηρίχτηκαν το ΚΚΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και οι μικρότερες δυνάμεις.
Σωστά ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να συμμετάσχει σε κυβέρνηση που θα έλεγχαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Οι δημοσκοπήσεις που ακολούθησαν τις εκλογές, παρά την κινητοποίηση της διεθνούς, της ευρωπαϊκής και φυσικά της ελληνικής ΔΕΞΙΑΣ για να τρομοκρατηθεί ο λαός, δείχνουν ότι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ κυβέρνηση είναι το μεγάλο απαιτούμενο από το λαό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη δυναμική που του προσφέρει ο λαός, μπορεί να αγγίξει την αυτοδυναμία, αναγκαία στο μεταβατικό στάδιο και μέχρι να ψηφιστεί και ισχύσει η απλή αναλογική.
Η απόλυτη ανάγκη για ΚΟΙΝΉ Αριστερή κυβέρνηση δεν πρέπει να είναι αποτέλεσμα “πίεσης”, για κανέναν, αλλά αποτέλεσμα ώριμης βούλησης. Και δεν απαιτείται το καταχώνιασμα των πολιτικών διαφορών. Αντίθετα!
Ο αυτοδύναμος, λοιπόν, ΣΥΡΙΖΑ, με το διαφορετικό πρόγραμμα, δε θα χάσει χρόνο σε διαπραγμα-τεύσεις για συγκρότηση κυβέρνησης αλλά και δε θα έχει το άλλοθι ότι αναγκάζεται σε “συμβιβα-σμούς”.

ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΉ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ “ΠΕΡΊΟΔΟΣ ΧΆΡΙΤΟΣ”.
Η ΑΝΈΝΤΑΧΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΊ: ΣΤΙΣ... 18 ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΌΣ!
Απαιτεί όμως σαφώς να εκφραστεί, στις 18, απόλυτα η νέα, Αντιδεξιά, πορεία της Ελλάδας με ευρωπαϊκό και διεθνή προσανατολισμό. Απαιτεί να εκφραστεί, στις 18, σαφέστατη η, δίχως πισωγύρισμα, βούληση για: δικαιοσύνη, βαθιές ανατροπές στο κράτος, διαφάνεια, σύγκρουση με την απέραντη διαφθορά, τσάκισμα των μηχανισμών εκμετάλλευσης-εξαπάτησης-καταπίεσης, ταχύτατοι αναπτυξιακοί ρυθμοί.
Απαιτεί, να “επιστρέψουν” στις 18 τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ που έκλεψαν από το λαό.
Απαιτεί, δίχως παρεκκλίσεις, Αριστερό ύφος και ήθος.


Προτείνουμε λοιπόν στο λαό στις 17 Ιούνη 2007 να πετάξει στα σκουπίδια όλα τα τρομοκρατικά, από τη ΔΕΞΙΑ, διλήμματα και :
  • Να ψηφίσει για ισχυρή Αριστερή κυβέρνηση και αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ.
  • Να καταποντίσει περισσότερο την καταστροφική, για την Ελλάδα και το λαό, ΔΕΞΙΑ (ΝΔ/ΣΑΜΑΡΑΣ-ΛΑΟΣ- ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-Μάνος κλπ).
  • Να εξαφανίσει το ΠΑΣΟΚ/ΒΕΝΙΖΕΛΟ το οποίο εξαπάτησε, καταπάτησε, πρόδωσε,ξεπούλησε τα οράματα του λαού και, ταυτισμένο πλέον απόλυτα με τη ΔΕΞΙΑ, δεν έχει νόημα ύπαρξης αλλά και χώρο έκφρασης.
Οι λαοί Ελλάδας-Ευρώπης-Παγκόσμια ελπίζουν-απαιτούν πολλά από μια Αριστερή ελληνική διακυβέρνηση.
Αυτό τρέμει η ευρωπαϊκή και παγκόσμια ΔΕΞΙΑ και κινητοποιεί κάθε διεφθαρμένο και κλεπτοκρατικό μηχανισμό εξουσίας-προπαγάνδας για ν' αποτρέψει βήματα προς την “απελευθέρωση” των Ελλήνων, των Ευρωπαίων, όλων των λαών!


Σημείωση: Η παραπάνω ανακοίνωση δεν είναι αποτέλεσμα συνεννόησης ή συμφωνίας ή προτροπής αλλά αποκλειστική έκφραση της αυτενεργούς βούλησης των υπογραφόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: