Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Κέρκυρα-έκτακτο: ΜΑΤ για Τόμπρο-Δήμο από ΔΕΝΔΙΑ...!

ΔΕΝΔΙΑΣ στην Κέρκυρα:
ΜΑΤ για Τόμπρο-Δήμο!

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης N. Δένδιας ΈΚΤΑΚΤΟ: Δύο, κλειστού τύπου, έφυγαν από Ηγουμενίτσα γεμάτα ΜΑΤ, αστυνομικά ελικόπτερα πετούν πάνω στο Νησί, ταχύπλοα περιπολούν περιμετρικά!
Αποκλειστικά από το autenergos.blogspot.com/
Τη σύλληψη του ΣΥΡΙΖΑϊκού Τάσου Τόμπρου και τη διάλυση του προδοτικού Δήμου Κέρκυρας, με την άμεση, κατ' αρχήν, σύλληψη Δημάρχου και Προέδρου του ΔΣ, αποφάσισε ο κος Νίκος Δένδιας, νέος μεγάλος υπουργός της αστυνομικής ανύψωσης της Ελλάδος, το καμάρι της Κέρκυρας, ο υπουργός που τη ζωντάνεψε από το χάος, ο διώχτης του Βατοπεδίου, το σύμβολο της κάθαρσης στη δικαιοσύνη, ο απλώσας στήθια να μην κλείσουν (το... Ναό ) τη Βουλή (συγνώμη το σεβασμό μου στα μπορντέλα) και να μην κουκουλωθεί το σκάνδαλα Ζίμενς, αυτός που έστειλε στη φυλακή τον Καραμανλή για το αγκάλιασμα με τους μέγιστους των νταβατζήδων, αυτός που έφερε πίσω τα δισεκατομμύρια των Ταμείων, πως ως υπουργός δεν παρενέβαινε στο έργο των δικαστηρίων (ούτε, μόλις ανέλαβε, στην πρωτόδικη για την ΟΚΕΣΑ στην Κέρκυρα που, ακούστηκε, του ζητήθηκε έντονα, αλλά τυχαία ήταν καταδικαστική). Αυτός.... , που η Κέρκυρα θα λαμπρύνεται...!
Τάσος Τόμπρος: Είχε το θράσος να μηνύσει τον κ. Δένδια προεκλογικά συκοφαντώντας τον ότι δήθεν, αυτός ο άσπιλος και -γι αυτό- αμάραντος, κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ πως θα φέρει καταστροφή.... Μόλις το έμαθε ο ΣΑΜΑΡΑΣ, εξερράγη και απείλησε ότι θα τον βγάλει από την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου μη δεχόμενος (Ο ΕΚ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΟΣ, Ο ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ, Ο ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ), τέτοιες αστήριχτες κατηγορίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ: “Προτιμώ να παραιτηθώ παρά να εκλεγώ πρωθυπουργός στηριζόμενος σε συκοφαντίες κατά του Αδελφού Αλέξη”, διακήρυξε!
Δήμος Κέρκυρας: ΔΕΝΔΙΑκό όνειρο οι πολλοί δήμοι Κερκυραίων (και όχι το... ντροπιαστικό: Κέρκυρας). Να καταπολεμήσει την ανεργία των δημάρχων. Να αποκαταστήσει όλα τα... παιδιά του που τόσο θυσιάζονται γι αυτόν. Να μετατρέψει την Κέρκυρα σ' ένα απέραντο Δημαρχείων! Κάθε κάτοικος και δήμαρχος, κάθε σπίτι και δημαρχείο.
Όμως, οι δύο Γιάννηδες (Τρεπεκλής-Ρίγγας), μόλις εκλέχτηκαν, πρόδωσαν τα οράματα (διακηρυγμένα και από τον κυρ Αντώνη, στην Κέρκυρα) διακηρύσσοντας πίστη στον Καλλικράτειο ενιαίο Δήμο. Αυτή η προδοσία (και άλλες που ακολούθησαν παρά τις διαταγές του κ Ζώη) θα κτυπηθεί αμείλικτα. Αύριο η Κέρκυρα θα ζει το μεγαλείο των, κατ' αρχήν, 50 δήμων! Αρχιδήμαρχος θα οριστεί ο αστυνομικός διευθυντής.
Όμως, ο κίνδυνος, η «ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ»(ΝαΚ)-(μόνο ψηφοδέλτιο που αγωνιζόταν υπέρ του ενός Δήμου Κέρκυρας), με τις... χιλιάδες πιστούς οπαδούς της(!!!!) να βρίσκεται στο Δήμο... σύντομα, αποτελεί, κόκκινη γραμμή για τον της Αστυνομικής σκέψης υπουργό. Πολύ περισσότερο που, στη ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ της, προβλέπεται και ο... εξοστρακισμός!
Να λοιπόν γιατί δικαιολογείται η πρώτη αστραπιαία επιχείριση του νέου υπουργού.
Το autenergos.blogspot.com/, στηρίζοντας τον οραματιστή κ. Υπουργό (το Καμάρι μας), θα καλύπτει την εκστρατεία του ζωντανά με συνεχές ρεπορτάζ από ξηρά, αέρα και θάλασσα!

ΥΓ1. Πληροφορία της στιγμής εμφανίζει τον κ. Δένδια να καθοδηγεί καθήμενος σε θρόνο στην κορυφή του Πυλώνα, στην αυλή του Υψηλού.
ΥΓ2Ακόμη νεώτερες αναφέρουν ότι, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους, στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και ένα μικρό ταξιδάκι στο Λαζαρέτο (με αόριστης διάρκειας παραμονή) για τα ζωηρά παιδιά που πέρσι την 1η Ιούνη πετούσαν λουλούδια από το φρούριο στους Ευρωπαίους βουλευτές (μεταξύ τους και ο κ Υπουργός) οι οποίοι πρόσφεραν αστακούς στους μετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: